10 σταρ που πέθαναν ξαφνικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων [photos]

0
174695

newego_LARGE_t_248161_106886833_type13063Όσα εκατομμύρια και αν έχει κάποιος, όση δόξα και απολαμβάνει, ακόμα και αν είναι σταρ του Χόλιγουντ, απέναντι στον θάνατο όλοι είναι ίσοι και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις σταρ, οι οποίοι πέθαναν ξαφνικά σοκάροντας την κοινή γνώμη.

Στη συνέχεια έχουμε συγκεντρώσει δέκα σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή απροσδόκητα και μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ταινίας ή σειράς που τελικά αποτέλεσαν το κύκνειο άσμα τους.

Με τον θάνατό τους από τη μία σκόρπισαν θλίψη στους φαν τους κι από την άλλη προκάλεσαν επιπλέον πονοκέφαλο στους παραγωγούς αφού ήταν σε εκκρεμότητα προγραμματισμένες σκηνές για γύρισμα με αποτέλεσμα να επιστρατεύονται σωσίες και ψηφιακή τεχνολογία ή ακόμα και αλλαγή στο σενάριο προκειμένου να μη φανεί στο τελικό αποτέλεσμα το κενό που έμεινε πίσω.

Μπρους Λη

Εικόνα 1 από 10

Πέθανε σε ηλικία 32 ετών στο νοσοκομείο αφού είχε κατέρρευσε κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Ο κίτρινος πράκτωρ του Χονγκ Κονγκ» και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που είχε εμφανιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
  
ΠΗΓΗyouweekly
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ