5 Λόγοι που τα 25 είναι η καλύτερη ηλικία!

0
20

Έφτασες τα 25 και νιώθεις ότι μεγαλώνεις πολύ; Σκέφτεσαι ότι σε 5 χρονάκια θα βρίσκεσαι στα πρώτα -αντα και αγχώνεσαι; Ώρα για ανακούφιση και βαθιά ανάσα, ειδικά αν είσαι γυναίκα, που μόνο να μεγαλώνουμε δεν θέλουμε, και να χαλάρωσεις γιατί τα 25 είναι η καλύτερη ηλικία και αποδεδειγμένα! 

Διάβασε παρακάτω τους 5 λόγους που όντως το να είσαι 25 είναι ότι καλύτερο.

1.  Μέχρι στιγμής στην ζωή σου έχεις ξενυχτήσει αρκετά, έχεις πιεί, έχεις διασκεδάσει, έχεις φλέρταρει και γενικά έχεις δει πράγματα για να είσαι πλέον πιο συνειδητοποιημένος στο τι θες και τι σου αρέσει να κάνεις για να περνάς εσύ πρώτα καλά. 

2. Λογικά έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου ή όπου να ναι ετοιμάζεσαι να πάρεις πτυχίο και ξέρεις τι δουλειά θέλεις να κάνεις, αν δεν την έχεις ήδη βρει. Δεν είσαι εξάλλου 18 να σε ρωτάνε τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις.

3. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι είναι επιλογή σου, ειδικά αν υποθέσουμε ότι είσαι ένας άνθρωπος που ξέρει τι του αρέσει στον ερωτικό τομέα και τι ζητάει από έναν άνθρωπο που γουστάρει. 

4. Έχεις ταξιδεψει σίγουρα μία φορά χωρίς τους γονείς σου, αλλά με την παρέα ή κάποιο ταίρι σε ένα νησί  ή ακόμη καλύτερα στο εξωτερικό. Εγώ δυστυχώς δεν το έχω καταφέρει το δεύτερο ακόμη και πλησιάζω και στα γενέθλια των 25! 

5. Τέλος στα 25 πλησιάζεις αρκετά στο να γίνεις αυτό που λέμε «άντρας» ή «γυναίκα» και νιώθεις πιστεύω και εσύ ο ίδιος ως άνθρωπος πιο ανεξάρτητος, πιο ώριμος και πιο καλά με τον εαυτό σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
  
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ