Αγώνας ασυλίας και αποχώρηση από το Survivor

0
39

Όλες τους τις δυνάμεις θα βάλουν σήμερα οι παίκτες του Survivor προκειμένου να κερδίσουν στον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξάφνιασε τους παίκτες στο χθεσινό αγώνισμα. Εκείνοι νόμιζαν πως θα αγωνιστούν μόνο για το έπαθλο, όμως αυτός ήταν και ο αγώνας που έκρινε την πρώτη ασυλία.

Όπως είχε ανακοινώσει ο παρουσιαστής στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Οι δύο παίκτες του Survivor που κερδίζουν τις ασυλίες θα βγουν από δύο διαφορετικά αγωνίσματα.

«Για τις επόμενες δύο αποχωρήσεις θα παίζουμε δύο ασυλίες. Δύο αγωνίσματα για ασυλία. Το κάθε ένα από τα δύο αγωνίσματα θα αναδεικνύει έναν νικητή, ο οποίος θα παίρνει και την αντίστοιχη ασυλία» είχε αναφέρει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στο πρώτο αγώνισμα που προβλήθηκε την Κυριακή, οι παίκτες προσπάθησαν να φτάσουν στο τέρμα, μέσα από μια σχετικά εύκολη πίστα, έχοντας τα μάτια τους δεμένα με μαντήλια. Νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το νέο αγώνισμα της Δευτέρας 26 Ιουνίου θα αναδείξει το δεύτερο πρόσωπο που θα κερδίσει ασυλία, ενώ οι παίκτες θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού για τη νέα αποχώρηση.

Το τρέιλερ της Δευτέρας

«Θα ήθελα πάρα πολύ να ξημερώσει και να πάω να αγωνιστώ ξανά για το επόμενο κολιέ, γιατί πρέπει να το πάρω ή εγώ ή η Ευρυδίκη σήμερα» δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού γνωρίζει πως με τη νίκη του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας τα πράγματα για την Ευρυδίκη και για εκείνον γίνονται δύσκολα.

Ο τραυματισμός που ταλαιπωρεί την Ευρυδίκη το τελευταίο διάστημα δεν θα την αφήσει να ησυχάσει. Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να προσπαθεί να βοηθήσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να σηκωθεί καθώς εκείνη δείχνει να πονάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
  
ΠΗΓΗnewsbeast.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ