Αποκάλυψη!Survivor Πανόραμα: Η Ελεονώρα Μελέτη είπε το spoiler για τον Μάριο Πρίαμο που δεν γνώριζε κανείς! Αρνήθηκε να απαντήσει η Ελισάβετ (βίντεο)

0
2916

Σαν βόμβα μας έσκασε στο κεφάλι, αυτό που ακούσαμε να βγαίνει από το στόμα της Ελεονώρας Μελέτη.

Όλοι γνωρίζαμε για έναν καυγά που συνέβη στο ξενοδοχείο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους συμπαίκτες του, όμως η Ελεονώρα άλλαξε τα δεδομένα και αποκάλυψε πως

Η παρουσιάστρια, συζητώντας μαζί με τους παίκτες των Μαχητών, πέταξε ότι της είχε έρθει μια φήμη, μια πληροφορία, ότι στο ξενοδοχείο πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, όταν γνωρίζονταν οι παίκτες μεταξύ τους, είχε εκφράσει ο Πάνος Αργιανίδης την άποψή του να δημιουργήσει ένα κλίμα για τον Μάριο, ώστε να καταφέρουν να τον διώξουν. Δηλαδή είχε ξεκινήσει ένταση από το ξενοδοχείο για να στοχοποιηθεί ο Μάριος!

Οι παίκτες έχασαν τη λαλιά τους…

Ο Τσανγκ, φυσικά που είναι φίλος του είπε πως δεν είχε ακούσει κάτι τέτοιο, ενώ η Ελισάβετ, με αυτό το χαμόγελο είπε πως δεν θα ήθελε να πάρει θέση σε αυτό που άκουσε, έμεινε κάγκελο και είπε: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό! Καλύτερα μην πω κάτι…»

Φυσικά, η παρουσιάστρια, ανέφερε με χιούμορ πως το δικό της spoiler είναι καλύτερο από των υπολοίπων και οι παίκτες με τον τρόπο τους το επιβεβαίωσαν! Γιατί όμως ήθελαν να τον διώξουν πριν καν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα ενώ δείχνουν ότι τον συμπαθούν; Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
  
ΠΗΓΗyouweekly.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ