Ελληνικό Vs τουρκικό »Survivor»: Ο Ντάνος »κατακτά» το Twitter

Χαμός στο ''Twitter'' για τον Σκιαθίτη καθηγητή θαλάσσιου σκι

0
10371

Οι τηλεθεατές επαινούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο για την αγωνιστικότητα που έδειξε στα ντέρμπι του ελληνικού και τουρκικού »Survivor»

Αν κάποιος παίκτης ξεχώρισε στα ντέρμπι του ελληνικού και τουρκικού »Survivor» αυτός δεν είναι άλλος, από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Σκιαθίτης καθηγητής θαλάσσιου σκι σημείωσε σερί νικών, εμψύχωνε και καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του. Ήταν εκείνος που όπως φάνηκε, κέρδισε τον σεβασμό των Τούρκων αντιπάλων του και φυσικά «κατέκτησε» το «Twitter».

Πολλοί είναι οι χρήστες του »Twitter»που  εκτιμούν ότι ο Ντάνος είναι ο νικητής του ελληνικού »Survivor». Κατά καιρούς έχει κατηγορηθεί από τους συμπαίκτες του ότι έχει αρχηγικές τάσεις, ότι φέρεται εγωιστικά και ότι δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Είναι γεγονός όμως, ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος τους «ξελασπώνει» σε όλα τα αγωνίσματα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο χθεσινό αγώνισμα και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που ξεχωρίζει το πείσμα του και τον τρόπο που «διαβάζει» κάθε στίβο μάχης και τους αντιπάλους τους.

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν και τα κορίτσια του »Survivor» Σάρα Εσκενάζυ και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε κάποια από τα σχόλια του »Twitter» για το χθεσινό ντέρμπι των Ελλήνων και Τούρκων »Survivor».

1 από 9
  
ΠΗΓΗprotothema.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ