Τα… μαζεύει ο Καραμέρος για Μητσοτάκη! «Ο ίδιος είχε μιλήσει για…» (Video)

0
4

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στο κεντρικό δελτίο ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής δήλωσε με στόχο να… διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις για το ατυχές σχολίο του για τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού

«Είναι σαφές ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απ’ αυτό εδώ το κανάλι και το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 το 1992, είχε μιλήσει πρώτος με τον όρο “διαπλοκή” είχε κάνει και τον χαρακτηρισμό “χαμαιτυπεία” λίγους μήνες πριν την πτώση της κυβέρνησής του, από κάποια κέντρα της εποχής. Εγώ επέλεξα μέσα στη συστοιχία των συλλυπητηρίων να μιλήσω για τον πολιτικό Μητσοτάκη στην πράξη. Του πιστώνω ότι στα χρόνια του κοινοβουλευτικό του βίου, μπόρεσε με τον τρόπο που πολιτεύτηκε σήμερα ένα κομμάτι του Τύπου και της διαπλοκής που τον έριξαν να τον υμνεί περισσότερο».

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 δήλωνε για το θέμα «Ό,τι άκουσαν ως δικαιολογίες από τον κύριο Καραμέρο, θα μπορούσαν να μην υπάρχουν, αν έλεγε μια μεγάλη συγγνώμη. Η στιγμή του θανάτου είναι μια ιερή στιγμή και γι αυτόν που φεύγει και για την οικογένεια που μένει πίσω. Είστε αντιπεριφερειάρχης, να είστε διπλά προσεχτικός σε μια τέτοια ιερή μέρα».

Να θυμίσουμε ότι ο κ.Καραμέρος σε ανάρτηση του είχε πει για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη «Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
1 από 2
  
ΠΗΓΗathensmagazine.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ