«Βόμβα» από τον Χρανιώτη: «Ο Ντάνος ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι»

0
12

Μία δήλωση που προκαλεί αίσθηση, καθώς «αδειάζει» την ομάδα των Διάσημων, έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, στο Survivor Πανόραμα, ενώ αποκάλυψε πως ο Ντάνος σκέφτηκε να εγκαταλείψει το παιχνίδι!

Σε ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την σχέση που ανέπτυξε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσα στο Survivor ο ηθοποιός παρατήρησε πως ήρθαν πολύ κοντά και πέρασαν πολλές στιγμές συζητώντας στην παραλία και, παρά την ένταση των αγωνισμάτων, είχαν φιλικές σχέσεις.

«Ο Γιώργος έχει ηγετικές τάσεις, έχει συνηθίσει από το ποδόσφαιρο να είναι αρχηγός σε μία ομάδα. Εγώ δεν το έχω αυτό, γιατί τα αθλήματα που κάνω δεν είναι ανταγωνιστικά, όπως αυτά που έκανε ο Ντάνος και έχει καλλιεργήσει την ανταγωνιστική τάση μέσα στο γήπεδο», ανέφερε και «καρφώνοντας» τους συμπαίκτες του για τις ψηφοφορίες, ανέφερε: «δεν καταλάβαινα γιατί τον ψήφιζαν! Εγώ έβλεπα έναν άνθρωπο που νοιαζότανε για εμάς και, όταν βλέπω έναν άνθρωπο να νοιάζεται για μένα, πάω κοντά του. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί αυτό το παιδί ψηφίζετε και, μάλιστα, με κάποιους ανθρώπους που το συζητούσα, προσπαθούσα να καταλάβω τον λόγο. Ποιος είναι ο λόγος που ψηφίζετε έναν άνθρωπο που βοηθάει στο να έχουμε φαγητό, που παίρνει το ψαροντούφεκό του και πάει να φέρει φαγητό; Είναι ένα αγνό παιδί που μπήκε σε ένα παιχνίδι και, ξαφνικά, ενώ προσέφερε, ερχόντουσαν άνθρωποι και τον ψήφιζαν!».

Παράλληλα, ο Γιώργος επεσήμανε πως ο Ντάνος έχει καταλάβει ότι είναι δημοφιλής στον κόσμο, αφού δεν αποχώρησε παρά το ότι ήταν τόσες φορές προτεινόμενος, ενώ αποκάλυψε πως ο Σκιαθίτης σκέφτηκε να φύγει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο κι εκείνος κατάφερε να τον μεταπείσει, λέγοντάς του, μάλιστα, πως θα φτάσει μέχρι τον τελικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
  
ΠΗΓΗpeoplegreece.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ