Αυτό είναι το πανάκριβο βραδινό σύνολο της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Θα σας πούμε μόνο πως το τσαντάκι κοστίζει όσο 5 ολόκληροι μισθοί… (Photos)

0
41

Επί περίοδο κρίσης, προκαλεί θα λέγαμε…

Άκρως ανανεωμένη μετά την επιστροφή της από το παιχνίδι αντοχής του Σκαι η Ειρήνη Παπαδοπούλου προσπαθεί να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τον σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Fantasia και διασκέδασε με τον Κώστα Πηλαδάκη και το φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε, υπέρλαμπρη! Αυτό που μαγνήτισε το βλέμμα μας ήταν το εντυπωσιακό σύνολο που επέλεξε για την έξοδό της και ψάξαμε και βρήκαμε από που το αγόρασε…Όταν είδαμε όμως τις τιμές μείναμε καραφλοί!

Θα ξεκινήσω με το τσαντάκι, αυτό τον μικρό φάκελο που κρατάει στα χέρια της και ο οποίος κοστίζει 2.700 ευρώ (Ynes Saint Laurent.) και θα προχωρήσω στα υπόλοιπα αφού συνέλθετε από το σοκ.

Είστε οκ; Συνεχίζουμε λοιπόν…

Η Ειρήνη φόρεσε πουκάμισο λευκό (παρόμοιο θα βρεις στο H&M με 59,99 ευρώ), φούστα Zara (39,95 ευρώ) και πέδιλα Alaia που κοστίζουν κι αυτά το διακριτικό ποσό των 1.400 ευρώ.

Όπως καταλάβαμε όλοι σε κάποια είχε λείψει πολύ το shopping therapy και έκανε χρυσά τα μαγαζιά… Ολόχρυσα καθώς ένα της βραδινό ντύσιμο της κόστισε συνολικά 4.199,94 ευρώ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
  
ΠΗΓΗyouweekly.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ