Τι είναι τα νέα Windows 10 S;

0
45

Και ποιες είναι οι συσκευές που τα υποστηρίζουν

Τα Windows 10 S είναι ουσιαστικά η απάντηση της Microsoft στο Chrome OS. Πρόκειται δηλαδή για μια απλοποιημένη έκδοση Windows για low-end hardware που απευθύνεται στην εκπαιδευτική αγορά. Τα προγράμματα που θα χρησιμοποιούν τα Windows 10 S συμπεριλαμβάνουν μόνο τις εφαρμογές που υπάρχουν στο Windows Store. Ήδη η Microsoft έκανε διαθέσιμο το νέο λογισμικό στο νέο της Surface Laptop, ενώ και οι Acer και HP παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις.

Το νέο laptop της HP είναι ουσιαστικά μια Education Edition του ProBook x360 με οθόνη 11.6 ιντσών ανάλυσης 1366×768, Intel Celeron επεξεργαστή, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η Acer από την πλευρά της διαθέτει μια έκδοση του TravelMate Spin B1 Convertible, ένα touchscreen laptop με οθόνη 11.6 ιντσών ανάλυσης 1080p, με Intel Celeron επεξεργαστή, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Και τα δύο laptops έρχονται με Windows 10 S και τιμή στα $299.

Τα νέα laptops με Windows 10 S μπορεί να απευθύνονται στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά αν δεν είστε μέσα σε αυτή, δίνεται η δυνατότητα να τα αποκτήσετε, αναβαθμίζοντας σε Windows 10 Pro με κόστος $49. Αν αναβαθμίσετε, δε θα μπορείτε να γυρίσετε πίσω στα Windows 10 S.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
  
ΠΗΓΗunboxholics.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ